De stoffenzaak met ateliercafé waar ideeën werkelijkheid worden

Kledingverhuur

We hebben een speciale afdeling voor de kledingverhuur van met name galajurken en smokings.

Omdat we onze klanten discreet en rustig willen laten passen, werken we uitsluitend op afspraak.

We zoeken dan samen met u een passende outfit, die dan desgewenst voor u voor die dag op maat wordt gemaakt.

De dag voor het feest of gala kunt u uw outfit ophalen en de dag na het feest weer terugbrengen.

Wassen of stomen hoeft niet, daar zorgen we zelf voor.

We vragen een borg voor de gehuurde kleding; bij terugkomst wordt deze gecontroleerd en bij goedkeuring wordt de borg netjes teruggeven.

Klik hieronder voor de voorwaarden.

Algemene huurvoorwaarden

Wij streven er naar de kwaliteit van onze kostuums zo hoog mogelijk te houden. Dat betekent dat wij van de huurder verwachten dat zij goed, met de aan hen in bruikleen gestelde artikelen zullen omgaan.

Wij willen voorkomen dat er conflicten ontstaan bij het halen of retour brengen van onze kostuums. Hiertoe hebben we onderstaand reglement opgesteld.

Door het huren van kleding of andere artikelen gaat de huurder akkoord met de hierna vermelde huurvoorwaarden.

De huurder verplicht zich goed te zorgen voor de gehuurde artikelen. Als er schade of vermissing ontstaat, moet deze gemeld worden bij de inname.

De gehuurde artikelen mogen niet voor oneigenlijke doeleinden worden gebruikt. In geval van twijfel dient u de verhuurder te raadplegen.

Het is niet toegestaan om corsages met een speld in revers of andere tere stoffen te prikken. Corsages met een magneet zijn wel toegestaan.

Wij geven onze kleding verpakt in kledinghoezen, schoon en in goede staat mee. De gehuurde artikelen dienen compleet en onbeschadigd teruggebracht te worden inclusief de geleverde hanger, plastic tas of kledinghoes waarin u de kleding heeft meegekregen.

De artikelen dienen te worden teruggebracht op het afgesproken tijdstip. Indien (zonder overleg) later terugbezorgd, wordt opnieuw huur berekend.
Het is niet de bedoeling dat onze kleding door uzelf wordt gereinigd.

Er wordt een borgsom gevraagd voor de gehuurde artikelen. De hoogte is afhankelijk van het gehuurde en wordt door verhuurder bepaald. Schade wordt verrekend met de vooruitbetaalde borg. Onder schade wordt verstaan: beschadigingen, brand- en/of schroeivlekken, buitensporige vervuiling en het ontbreken van gehuurde onderdelen. Bij onherstelbare schade wordt de borg niet geretourneerd. Als de kleding bij terugkomst extreem vuil blijkt. wordt de helft van de borg niet geretourneerd. Bij normaal gebruik zijn de reinigingskosten bij de huurprijs inbegrepen. Bij beschadigde zomen wordt de helft van de borg niet geretourneerd.

Alle artikelen blijven ten alle tijden, eigendom van Kleding Verhuur Wijchen. Kleding Verhuur Wijchen is niet aansprakelijk voor schade/letsel ontstaan tijdens het dragen van kleding en/of accessoires.

Wij gaan er van uit dat bovenstaande informatie voor zich spreekt en u zich hier ook in kunt vinden. Mocht u het met een van onze voorwaarden niet eens zijn, dan vernemen wij dat graag van u voordat u met onze kleding op stap gaat.

Wij staan altijd open voor een correcte afhandeling, want wij zien u en uw kennissen graag weer terug.

Veel plezier!!!

Lie Stoffen & Ateliercafé

Inschrijven nieuwsbrief

“Nadat je je hebt aangemeld via dit formulier, ontvangt je een mail om de inschrijving definitief te bevestigen. Check a.u.b. je spam box, indien je de mail niet ontvangt ! De bevestiging van inschrijving zal direct daarna aan je worden toegestuurd.”