De stoffenzaak met ateliercafé waar ideeën werkelijkheid worden

Ateliercafe

“Een ateliercafé, wat moet ik me daarbij voorstellen ?” hoor ik wel eens in de winkel.

Allereerst is het een gezellige werkplek in een te gekke stoffenzaak ! Onder het genot van heerlijke koffie of thee met wat lekkers, kun je hier verschillende dingen doen.

Ter plekke iets maken aan een werkplek inclusief de benodigde machine. Je huurt een werkplak voor een uur of langer, indien gewenst. Niet onbelangrijk is dat Annelie je bijstaat met tips en tricks !

Wil je wekelijks les in groepsverband ? Dan is het volgen van de naailessen een uitkomst. Elke week twee uur les in het gezelligste ateliercafé van Holland !

We hebben allerlei patronenboeken en losse patronen waar je uit kunt kiezen.

En dan hebben we nog de workshops !

Elke keer een ander thema, bv een jurkje, een rokje, een shirt of trui!

Hoe leuk is het om met een groepje vriendinnen of gewoon een groepje vrouwen (of mannen) in een dagdeel dit kledingstuk te maken !

Allemaal hetzelfde model, maar ieder op zijn eigen maat en een zelf uitgekozen stofje uit onze winkel. Onder leiding van Annelie.

Gezellig, leerzaam en productief, want op het einde van de workshop loopt iedereen met een prachtig kledingstuk de winkel uit. En dit alles onder het genot van onze heerlijke koffie en thee met wat lekkers.

We heten je van harte welkom !

Inschrijven nieuwsbrief

“Nadat je je hebt aangemeld via dit formulier, ontvangt je een mail om de inschrijving definitief te bevestigen. Check a.u.b. je spam box, indien je de mail niet ontvangt ! De bevestiging van inschrijving zal direct daarna aan je worden toegestuurd.”